Wie zijn wij

Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van onze ervaringen in de praktijk. Het is voor iedere vereniging steeds lastiger om vrijwilligers te vinden die zich aan een club willen verbinden. In onze beleving is dit vooral voor één specifieke doelgroep erg vervelend: Het sportieve kind! In de praktijk blijkt ook dat blessures vaker voorkomen als er te weinig rekening wordt gehouden met het lichaam van het kind. 

Ook op school komt het voor dat niet ieder kind de aandacht krijgt die het verdient. Wij geven extra begeleiding aan kinderen die dit nodig hebben. Zo kunnen kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten begeleiding krijgen in specifieke vakken, maar ook in studievaardigheden.

AyeltAyelt
Ayelt van Zuiden (1988) heeft zijn Opleiding tot Leraar Basisonderwijs met succes afgerond. Hij heeft ervaring met alle jeugdafdelingen, mede door zijn functie als hoofdjeugdopleiding. In het seizoen 2012/2013 heeft hij ook het diploma UEFA C/TCIII behaald. Ayelt staat twee dagen in de week voor de klas in het basisonderwijs en geeft bijles en huiswerkbegeleiding op het voortgezet onderwijs.

 

 

 

FreddyFreddy
Freddy Haantjes (1975) is bewegingscoördinator en eigenaar van een bewegingspraktijk, waarin hij naast “Bewegen op maat” ook weerbaarheidstraining en ademhalingstherapie aanbiedt. Freddy werkt parttime bij Stichting Maeykehiem. Hij is getrouwd en heeft 4 kinderen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring bij diverse voetbalclubs en is in het bezit van het diploma UEFA C/TCIII.

www.haantjesmotus.nl